L'Ajuntament cedeix gratuïtament a l'Agència Tributària un solar de 2.600 metres quadrats a Coll Favà

L'objectiu de l'Agència Tributària és tenir unes noves dependències que permetin oferir un millor servei

Economia

Publicat el 1/jun/05 per Ester Castanyer

L'Agència Tributària de Sant Cugat comptarà, cap a mitjans del 2009, amb unes noves dependències ubicades a l'avinguda Vullpalleres, al barri de Coll Favà. La construcció d'aquest nou edifici, que té l'objectiu de millorar el servei que ofereixen als ciutadans, ha estat possible gràcies a un conveni amb l'Ajuntament, que els ha cedit gratuïtament un solar de més de 2.600 metres quadrats.

L'objectiu d'aquesta operació és millorar els serveis que ofereix actualment l'Agència Tributària a Sant Cugat, amb unes noves dependències més àmplies i més ben equipades que els locals que tenen llogats en aquests moments al carrer Manel Farrés.

Així ho ha explicat el delegat especial a Catalunya de l'Agència Estatal d'Administració Tributària, Joan Cano Garcia, que ha destacat la importància de poder millorar les condicions del servei a Sant Cugat i ha agraït les facilitats que els hi ha donat el consistori, amb la cessió d'uns terrenys municipals.

Joan Cano

Nosaltres entenem que la presència de l'Agència Tributària a Sant Cugat és molt important, per nosaltres i pels ciutadans, i estem agraïts de les facilitats que ens donen per continuar amb millors condicions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Concretament, es tracta d'una pastilla de terreny de 2.638 metres quadrats i valorada en més de 878.000 euros, ubicada a l'avinguda Vullpalleres, al barri de Coll Favà. L'alcalde de Sant Cugat ha destacat l'excel·lent situació d'aquest solar, situat a uns 10 minuts de distància tant del Monestir com dels barris de nou creixement, i molt ben comunicat per mitjà de transport públic amb la nova estació de Renfe, i en un futur, amb la nova estació de FGC a Vullpalleres, així com la seva proximitat a la Ronda Nord.

Lluís Recoder ha volgut destacar també la necessitat que dues institucions que presten un servei públic col·laborin en benefici de l'interès comú, i per tant, de la ciutadania.

Lluís Recoder

Entenem que cedim un bon solar i ho fem satisfets amb el convenciment que això contribuirà a donar millor servei a tots els ciutadans de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un cop signat el conveni de cessió del solar, les previsions de l'Agència Tributària a Sant Cugat passen per fer la construcció del nou edifici al llarg dels proper 4 anys i tenir-lo enllestit a mitjans del 2009.

Recordem que la delegació local de l'Agència Tributària dóna servei a la nostra ciutat però també a alguns municipis veïns com són Rubí, Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixach.