L'empresa Grup XXI patrocina un estudi sobre el nivell d'excel·lència empresarial de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde avança que l'informe situa els parcs empresarials en un bon nivell, en comparació amb altres municipis de la província de Barcelona

L'alcalde avança que l'informe situa els parcs empresarials en un bon nivell, en comparació amb altres municipis de la província de Barcelona

L'empresa Grup XXI ha aportat 5.000 euros per finançar la realització d'un estudi per avaluar l'excel·lència empresarial de Sant Cugat, que es presentarà el proper dimecres en el marc de la cinquena edició dels Diàlegs de Santcugatribuna. Durant l'acte de signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i Grup XXI, l'alcalde, Lluís Recoder, ha avançat que l'informe situa els parcs empresarials de la nostra ciutat en uns nivells d'excel·lència molt competitius.

La promotora immobiliària Grup XXI ha signat un conveni amb la Societat Municipal de Promoció Econòmica mitjançant el qual l'empresa aportarà un total de 5.000 euros per finançar la cinquena edició dels Diàlegs de Santcugatribuna. La sessió servirà per presentar un informe titulat 'Sistema Municipal d'Indicadors d'Excel·lència Empresarial', elaborat pel grup de recerca AQR de la Universitat de Barcelona, i que classifica els municipis de més de 40.000 habitants de la província de Barcelona establint paràmetres que analitzen la situació dels seus parcs empresarials.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha avançat que l'estudi situa els parcs empresarials de la nostra ciutat en uns nivells d'excel·lència molt competitius.

Lluís Recoder

L'estudi compara els municipis de més de 40.000 habitants de la demarcació de Barcelona i situa el nivell de qualitat dels parcs empresarials de Sant Cugat en uns paràmetres molt competitius. Això no ens sorprèn, però ara ho certifiquem amb dades científiques.


De la seva banda, el conseller delegat de Grup XXI, Santiago Vila, ha destacat la importància de mantenir una 'col·laboració bilateral' amb l'Ajuntament. Vila ha explicat que el sector empresarial es beneficia molt directament d'aquesta cooperació amb l'administració.

Santiago Vila

El que fa l'Ajuntament pel sector empresarial ens serveix per gestionar de manera més eficient les nostres empreses. Col·laborar amb l'Ajuntament també és positiu per al conjunt de l'empresariat.


D'altra banda, el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, ha anunciat que l'Ajuntament ja ha encarregat un altre estudi econòmic per conèixer el pes real del PIB generat a l'eix econòmic de l'AP7/B-30 sobre el conjunt de l'economia catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.