Els clients dels comerços de Sant Cugat tindran aparcament gratuït de fins a una hora


  • Comparteix:

Els clients dels establiments que s'agrupen a la Federació d'Associacions de Comerciants podran gaudir, a partir de la setmana vinent, d'aparcament gratuït durant fraccions de fins a una hora als aparcaments municipals i les zones blaves del centre. Aquesta bonificació, que té l'objectiu d'afavorir el comerç del nucli urbà, s'ha aconseguit gràcies a un conveni entre l'empresa concessionària dels aparcaments municipals, Cintra, la Federació de Comerciants i l'Ajuntament.

Els comerços associats a la Federació d'Associacions de Comerciants començaran la setmana vinent a repartir entre els seus clients tiquets d'estacionament gratuït als tres aparcaments municipals del centre, que gestiona l'empresa Cintra, així com a les zones blaves. En concret, la Federació entregarà un total de 200 tiquets per tot l'any a cada comerciant que permetran estacionar gratuïtament durant fraccions de 30 minuts, acumulables fins a una hora, als pàrquings municipals del Monestir i les places de Quatre Cantons i Lluís Millet. Pel que fa a les zones blaves, cada comerciant federat disposarà de 50 tiquets que permetran als clients aparcar gratuïtament durant mitja hora.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, assegura que aquest acord serà molt beneficiós per als comerciants associats i, molt especialment, per als clients del comerç del centre.

Josep Lluís Galvany

Estic content perquè el descompte és molt important i crec que serà efectiu. L'aparcament és una tema difícil i amb aiò aconseguirem que la gent s'acosti més als comerços del centre.


De la seva banda, el director a Catalunya del grup Cintra, empresa concessionària dels aparcaments municipals, ha destacat que aquest acord és especialment important ja que, a diferència del que passa a altres poblacions, la gran majoria del comerç local es veurà beneficiat per aquestes bonificacions. Santiago Arderiu.

Santiago Arderiu

Hi ha un fet diferencial que es produirà a Sant Cugat. Els tiquets seran vàlids per als tres aparcaments municipals que abarquen tot l'eix comercial de la ciutat. Gairebé tot el comerç se'n beneficiarà.


El regidor de Comerç, Josep Romero, s'ha felicitat per aquest acord i ha dit que aquesta és una raó més per associar-se a la Federació de Comerciants.

Josep Romero

No tots els comerços estan federats. Jo faig una crida a què s'associïn, perquè encara que només sigui pel tema dels aparcaments ja val la pena.


Des de la Federació d'Associacions de Comerciants ja han avançat, a més, que estan a punt de tancar un acord similar amb els aparcaments privats que hi ha al centre de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.