L'Associació Empresarial de Sant Cugat aplicarà un sistema de vot en funció del nombre de treballadors de cada empresa


  • Comparteix:

L'entitat ha aprovat el pressupost pel que queda del 2005, que supera els 30.000 euros

L'entitat ha aprovat el pressupost pel que queda del 2005, que supera els 30.000 euros

L'Associació Empresarial de Sant Cugat aplicarà un sistema de vot en funció del nombre de treballadors de cada empresa. En l'assemblea extraordinària celebrada aquesta setmana, els representants d'empreses santcugatenques també han decidit que l'associació tindrà un pressupost superior als 30.000 euros per a la resta d'any.

L'associació empresarial ha aprovat per unanimitat el pressupost fins a final d'any, la modificació dels estatuts i la redacció els principis. La partida pressupostària per a la resta de l'any supera els 30.000 euros, mentre que el sistema de vot s'ha modificat per adequar-lo al nombre de treballadors de cada centre. D'aquesta manera, les empreses de més de 250 treballadors tindran 4 vots a l'assemblea mentre que les de menys de 10 empleats tindran un vot. Les que tinguin fins a 50 treballadors comptaran amb dos vots mentre que les que tinguin entre 50 i 250 tindran tres vots.

El president de l'associació, Frederic Boix, ha fet un balanç positiu de l'assemblea i ha explicat així quins són els objectius del grup d'empreses santcugatenques.

Frederic Boix

Volem coordinar i representar les empreses de la ciutat. Volem ser la seva veu


En la trobada també s'ha definit la figura del soci col·laborador mitjançant associacions culturals i socials que no tenen representació ni vot a l'assemblea. L'associació empresarial té previst presentar-se en una futura edició del fòrum empresarial Santcugatribuna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.