L'Associació Empresarial es presenta en societat i aposta per convertir Sant Cugat en un pol d'atracció econòmica


  • Comparteix:

Ja són 37 les empreses que s'ha adherit a aquesta associació

Ja són 37 les empreses que s'ha adherit a aquesta associació

Potenciar el desenvolupament de Sant Cugat com un pol d'atracció empresarial i defensar els interessos comuns de les empreses instal·lades a la nostra ciutat són els principals objectius de l'Associació Empresarial de Sant Cugat, que s'ha presentat oficialment aquest dilluns. Un total de 37 empreses -petites, mitjanes i grans- conformen actualment l'associació, que començarà a treballar a partir del setembre en estreta col·laboració amb l'Ajuntament.

Després de l'assemblea extraordinària de la setmana passada, que va servir per aprovar un pressupost de 30.000 euros i tancar els estatuts, l'Associació Empresarial de Sant Cugat s'ha presentat oficialment en societat aquest dilluns, en un acte que ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, el regidor de Comerç, Josep Romero, i el president de l'entitat, Frederic Boix.

Boix ha explicat que a partir del mes de setembre, l'associació començarà a treballar activament per potenciar el desenvolupament de l'eix empresarial de Sant Cugat i per defensar els interessos de les empreses santcugatenques davant les administracions.

Frederic Boix

Volem intervenir actiavment en el progrés de Sant Cugat com un centre d'atracció empresarial, obrir-nos a tot el municipi i defensar els interessos comuns de les empreses davant les institucions.


El president de l'associació ha apostat per integrar el màxim nombre d'empreses santcugatenques en un objectiu comú, que passa per consolidar l'eix econòmic de la B-30 i, alhora, introduir millores a petita escala als parcs empresarials de la ciutat.

De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat un cop més pel fet de disposar d'un interlocutor conjunt del sector empresarial de la ciutat i ha destacat la necessitat que les empreses santcugatenques s'identifiquin amb la nostra ciutat i s'hi sentin arrelades.

Lluís Recoder

La ciutat necessitava aquesta associació per tenir un interlocutor. A més, Sant Cugat està constantment a la recerca de la seva identitat, dins el magma metropolità. Les empreses s'han de sentir identificades, no han d'estar només 'a la vora de Barcelona'.


L'alcalde ha recordat que un estudi de la UB situa Sant Cugat al capdavant dels municipis de més de 40.000 habitants pel que fa a l'excel·lència dels parc empresarials, però ha afegit que cal continuar treballant conjuntament per superar les mancances. Recoder, a més, ha fet una crida a les empreses i les institucions per afrontar el procés de la globalització potenciant la competitivitat i fent front al repte de les deslocalitzacions.

Al seu torn, el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha anunciat que l'equip de govern espera poder enllestir en aquest mandat un pla d'actuació per ordenar els parcs empresarials de la ciutat, delimitar-los en quatre o cinc sectors i millorar la seva senyalització i mobilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.