Els representants sindicals de Delphi Sant Cugat garanteixen el futur de la planta


  • Comparteix:

La situació de la multinacional no afectarà la planta de Sant Cugat

La situació de la multinacional no afectarà la planta de Sant Cugat

Els treballadors de l'empresa Delphi de Sant Cugat es mostren tranquils pel futur de la planta, tot i l'anunci fet per la multinacional que haurà de fer suspensió de pagaments si no arriba a un acord amb els sindicats. Els representants dels treballadors confien que l'acord que van tancar el març amb l'empresa i el compromís d'invertir 60 milions d'euros aquest any garantiran la continuïtat dels seus llocs de treball.

La crisi de la multinacional Delphi no afectarà, en principi, ni la producció ni els llocs de treball de la planta productora que l'empresa nord-americana té a la nostra ciutat. Així ho han confirmat els representants sindicals que, a més, han assegurat que la plantilla de l'empresa a Sant Cugat pot estar tranquil·la.

De la seva banda, els representants de l'empresa han mostrat el seu compromís de mantenir l'Expedient de Regulació Temporal signat el passat mes de març i han confirmat que si s'arriba a la suspensió de pagaments, la situació només afectarà a les plantes d'Estats Units on la multinacional pot acollir-se a la llei de fallides.

Delphi té actualment 1150 treballadors a la planta de Sant Cugat, tots amb contracte fix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.