El metre quadrat a Sant Cugat costa 4.812 euros, segons un estudi d'una associació de promotors


  • Comparteix:

Els preus dels habitatges segueixen a l'alça. Segons un estudi de l'Associació de Promotors i Constructors d'Edificis de Barcelona i Província (APCE), cada metre quadrat ja costa 4.812 euros a Sant Cugat. El preu per metre quadrat de vivenda nova creix un 26% de mitjana a les comarques barcelonines.

Sant Cugat lidera el rànking del preu per metre quadrat de les vuit ciutats del Vallès Occidental estudiades en l'anàlisi de l'Associació d'Edificis de Barcelona i Província. El cost mitjà del metre quadrat s'enfila fins als 4.812 euros, gairebé 800.000 pessetes.

En segona posició es troba Sabadell, amb 4.239 euros per metre quadrat, seguit de Sant Quirze amb 4.118 euros. Rubí tanca la classificació amb 3.289 euros per metre quadrat de mitjana. Barcelona, que també és s'inclou a l'estudi malgrat no pertànyer al Vallès Occidental, arriba fins als 6.500 euros per metre quadrat.

L'estudi dels promotors també conclou que la majoria d'habitatges nous compta amb doble vidre a les finestres, forn i tancament extern d'alumini. Segon l'anàlisi, el 79'3% de noves vivendes inclou parquet, mentre que només el 28'1% compta amb aparell d'aire condicionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.