Esade obté la dotzena posició en la classificació de màsters de negocis


  • Comparteix:

Esade, que té previst traslladar part de les seves instal·lacions a Sant Cugat, ha obtingut la dotzena posició en la classificació de programes de màsters de negocis que elabora la revista 'Forbes'. Segons la publicació, els participants en el programa Full-Time MBA multipliquen el seu salari per quatre en cinc anys i recuperen en tres anys la inversió que els va suposar cursar els estudis.

En les tres edicions bianuals del rànquing de Forbes, Esade s'ha mantingut entre les millors escoles de negocis no nord-americanes, fet que comporta un altre reconeixement internacional a la Business School i al seu programa MBA. En aquesta edició del rànquing, l'escola de negocis francesa INSEAD encapçala la llista, per davant de la britànica London Business School i de la suïssa IMD, que ocupen la segona i la tercera posició, respectivament.

L'MBA d'Esade també és un dels millors del món per a directius de l'Amèrica Llatina, segons el rànquing MBA globales para latinoamericanos, que publica avui la revista xilena América Economía. Aquest rànquing considera Esade la setena millor escola de negocis europea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.