Sant Cugat destaca en el mercat immobiliari durant el 2007, segons un nou estudi


  • Comparteix:

Sant Cugat ha estat una de les zones fora de Barcelona amb més importància dins el mercat immobiliari al llarg del 2007, segons un nou estudi d'Aguirre Newmann. L'assessoria immobiliària considera que la falta de sòl, els preus elevats i els edificis ineficients a dins de Barcelona ajuden el desenvolupament de zones fora la ciutat.

Aguirre Newmann analitza el mercat immobiliari de Barcelona i Madrid i els seus voltants. L'assessoria cita diverses zones situades a l'entorn de Barcelona, com Sant Joan Despí, Esplugues, Cornellà, els voltants de l'aeroport, Viladecans o la nostra ciutat. En un futur pròxim també s'inclourà en aquesta zona el municipi de l'Hospitalet del Llobregat.

L'estudi destaca la gran diversitat i l'homogeneïtat d'aquestes àrees o micromercats que, assegura, constitueixen una oferta competitiva. Sobretot tenint en compte la falta de sòl a Barcelona, els preus elevats i els edificis ineficients dins les capitals, que fan que es desenvolupin les zones de fora de la ciutat, entre les quals hi ha Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.