Sant Cugat crearà un Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials


  • Comparteix:

Facilitar el desenvolupament del comerç urbà d'acord amb el creixement de la ciutat és el principal objectiu del Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials, POEC, que durà a terme l'Ajuntament de Sant Cugat. Aquesta iniciativa va rebre ahir el suport de tots els grups municipals.

La moció, originària del PSC i que va convertir-se en una moció de consens amb l'equip de govern, defensa el comerç local com a eix integrador de la ciutat i demana una ordenació comercial que potenciï aquest comerç urbà, tant al centre com als nous barris i als districtes. Segons el regidor socialista, Ramon Palacio, l'Ajuntament ha de posar les condicions necessàries perquè aquest desenvolupament sigui possible.

Ramon Palacio



Per garantir això, tots els grups municipals han aprovat l'elaboració del Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials a Sant Cugat, que asseguri la millor adaptació dels equipaments comercials a les necessitats dels consumidors i del creixement territorial.
Aquest pla, que ja compta amb una partida en l'actual pressupost municipal, hauria d'estar enllestit el primer semestre de l'any vinent i comptarà amb la col·laboració de tots els grups polítics, les associacions de comerç local i també les entitats veïnals, tal i com va demanar ICV.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.