PSC i IC-V demanen que l'Ajuntament aturi les cartes als morosos

Economia

Publicat el 16/jul/02 per Vanesa

El PSC i Iniciativa van demanar la paralització immediata de la tramesa de cartes per part de l'Oficina de Gestió Tributària instant als morosos a fer efectiu el pagament dels tributs en entendre que l'enviament havia provocat alarma i inseguretat jurídica en els contribuents. L'equip de govern ha explicat que les cartes només pretenen informar al ciutadà i en cap cas es poden interpretar de manera coercitiva.

L'equip de govern ha rebutjat les crítiques dels grups de l'oposició que afirmaven que les cartes vulneraven les garanties jurídiques i tenien un caràcter coercitiu i amenaçador. Escoltem els retrets, primer, del regidor socialista Pau Casamíglia, i després el tinent d'alcalde d'Hisenda, Martí Garcia.

Casalmíglia + Martí Garcia



Segons els grups d'esquerra aquestes cartes són el resultat d'una pèssima política recaptatòria per part de l'equip de govern. Des de l'equip de govern s'ha lloat la feina de la nova Oficina de Gestió Tributaria i s'ha insistit a subratllar el caràcter merament informatiu de les 18 mil cartes enviades, tant a morosos com a pagadors.