Ramon Tremosa: 'La logística és el sector clau de futur per a l'economia catalana'


  • Comparteix:

'L'economia catalana ha de ser conscient de que la logística és el sector clau de futur'. Així s'ha expressat l'economista Ramon Tremosa en la presentació a la nostra ciutat del seu nou llibre 'Catalunya serà logística o no serà'. Un centenar de persones han assistit a l'acte, que ha tingut lloc aquest dimarts al vespre al Sant Cugat Trade Center. Tremosa ha avançat que properament hi haurà un acte similar al que va acollir l'IESE per millorar les condicions del port de Barcelona.

Ramon Tremosa és professor del Departament de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona. L'any 1999 es va doctorar amb una tesi referida a l'impacte de la política monetària sobre els resultats empresarials en la manufactura catalana. Ara, Ramon Tremosa ha presentat a Sant Cugat el seu nou llibre, que porta per títol 'Catalunya serà logística o no serà'.

Escoltem l'economista.

Ramon Tremosa

En el futur l'economia catalana necessita incrementar les seves inversions i la seva consciència que la logística és sector clau de futur.


Durant la presentació, Tremosa ha avançat que s'està preparant un acte similar al que va viure l'IESE que demanava millores per l'aeroport de Barcelona. En aquest cas, ha assegurat Tremosa, les demandes seran pel port.

L'acte, que ha tingut lloc aquest dimarts al vespre al Sant Cugat Trade Center, ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, i de diverses personalitats santcugatenques. Un centenar de persones han assistit a la presentació, organitzada pel setmanari 'Diari de Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.