El comerç local treu els estocs al carrer aquest dissabte, amb descomptes entre el 10 i el 50%

Una vuitantena de comerciants locals participaran a la iniciativa

Economia

Publicat el 3/oct/05 per Miquel Herrada

La Federació d'Associacions de Comerciants organitza dissabte la segona edició del 'Fora Estocs', una iniciativa que omplirà els carrers del centre de productes de tota mena amb descomptes d'entre el 10 i el 50%. Una vuitantena de comerciants santcugatencs exposaran el seu gènere i es donaran a conèixer a la ciutadania.

Aquest dissabte, de 10 del matí a 8 del vespre, l'eix de vianants de la nostra ciutat es convertirà en un gran aparador a l'aire lliure on es podran comprar, a preus reduïts, els estocs de temporada d'una vuitantena de botigues associades a la Federació d'Associacions de Comerciants. El president de l'entitat, Josep Lluís Galvany, explica en què consisteix aquesta iniciativa, que l'any passat va organitzar l'extinta associació Sant Cugat Comerç.

Josep Lluís Galvany

El comerciant treu els estocs antics, que a la botiga no s'acaben de veure. I el client s'estalvia entrar als comerços i, mentre passeja, pot comprar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Galvany espera que, enguany, entre 70 i 90 comerços se sumin al 'Fora Estocs'. El president de la Federació de Comerciants explica que la iniciativa està oberta tant als socis com als no associats, tot i que torna a fer una crida als comerciants perquè s'adhereixin a les associacions de comerç del seu barri per tal de cohesionar el teixit comercial de la ciutat.

Josep Lluís Galvany

Hi poden participar tots els associats de la Federació, tot i que està obert a tothom. Demanem a tots els comerciants que s'associïn, perquè així serem més forts.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'itinerari del 'Fora Estocs' d'enguany inclou l'eix de vianants que va de la plaça Lluís Millet fins a l'avinguda de Cerdanyola i, a més, la plaça Pere San, el carrer Major, la plaça de Barcelona i els carrers Sant Antoni i Xerric.

Paral·lelament, el Club Natació Sant Cugat organitzarà el mateix dissabte a la plaça d'Octavià un torneig de tennis que servirà per animar encara més la jornada del 'Fora Estocs'.