Pimec Sant Cugat neix amb l'objectiu d'oferir els seus serveis a les empreses del Vallès Occidental Oest


  • Comparteix:

La delegació de la patronal té la seu al Trade Center Sant Cugat

La delegació de la patronal té la seu al Trade Center Sant Cugat

Prop de 2.000 empreses formen part de la nova delegació de PIMEC Sant Cugat, que engloba tots els municipis de l'àrea d'influència de Terrassa. La nova delegació de la patronal, amb seu al Trade Center de la nostra ciutat, té l'objectiu d'oferir serveis i assessorament divers a les petites i mitjanes empreses de la zona.

Pimec Sant Cugat ha nascut amb la voluntat d'acostar més els serveis que ofereix la patronal a les petites i mitjanes empreses del Vallès Occidental oest, on hi ha comptabilitzades unes 10.000 empreses corresponents a municipis com Sant Cugat, Terrassa, Matadepera, Cerdanyola, Rubí, Viladecavalls o Sant Llorenç Savall, entre d'altres.

En aquest sentit, l'objectiu és vetllar pels interessos dels empresaris d'aquesta demarcació, resoldre els problemes que es plantegin o oferir assessorament i traslladar algunes qüestions concretes a les administracions competents. Així ho ha explicat el president de PIMEC Sant Cugat, Francesc Elias.

Francesc Elias

El que volem és recollir les inquietuds de tot l'empresariat de la zona i transmetre'ls al lloc que correspongui en cada cas.


En el mateix sentit s'ha expressat el president de Pimec a nivell de Catalunya, Josep Gonzàlez, que ha destacat el dinamisme del teixit empresarial de Sant Cugat com a motiu principal per instal·lar-se en aquest municipi.

Gonzàlez ha aprofitat per reclamar més ajuda de les administracions, sobretot en un moment d'inquietud per les empreses catalanes ja que es troben amb una competència a Europa de productes asiàtics que no han de complir les mateixes normatives que ells i amb els que, per tant, no poden competir.

Josep Gonzàlez

Se'ns exigeix que ho tinguem tot amb un nivell de qualitat i legalitat indiscutible i ara que ho tenim ens trobem que la meitat de les vendes són de productes que no compleixen res de tot això i és una desavantatge difícilment superable.


Per últim, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, s'ha felicitat de la instal·lació de Pimec a Sant Cugat, recordant que el propi ajuntament va impulsar fa uns mesos una associació d'empresaris al municipi amb la voluntat de tenir un interlocutor amb aquest sector.

Recoder ha remarcat també la voluntat de donar les màximes facilitats a les empreses que vinguin a la ciutat però ha reiterat la necessitat de millorar les infraestructures a la zona. En aquest sentit, ha assegurat que el nou Estatut pot fer-ho possibles sempre que superi els tràmits a Madrid i que després hi hagi voluntat política a la Generalitat de Catalunya.

Lluís Recoder

El nou sistema de finançament que es proposa, si es resol correctament a Madrid, permetrà que Catalunya tingui molts més diners per fer coses, i també millors infraestructures. Però després ha d'haver-hi voluntat política.


De moment, Pimec Sant Cugat dóna servei a unes 2.000 empreses de la demarcació i compta també amb una comissió executiva formada per 15 membres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.