Delphi obre la porta a prejubilar 59 treballadors per replantejar l'ERO temporal de 44 dies


  • Comparteix:

Direcció i comitè d'empresa mantenen obertes les negociacions

Direcció i comitè d'empresa mantenen obertes les negociacions

La direcció de Delphi a Sant Cugat ha obert la porta a prejubilar 59 dels 1.132 treballadors de la planta abans de finals d'any, sempre i quan arribin els recursos necessaris des de la matriu dels Estats Units. Aquesta decisió podria comportar replantejar l'ERO temporal que han presentat i que preveu una reducció de jornada i sou durant 44 dies. De moment, comitè d'empresa i la direcció han pactat una pròrroga en el període de consulta de l'expedient de regulació, que expirava aquest divendres, per esgotar les possibilitats d'arribar a un acord.

Si des de l'empresa matriu de Delphi s'aporten els fons necessaris per aprovar i cobrir les jubilacions anticipades, la direcció de la planta santcugatenca també s'ha mostrat disposada a canviar la reducció de jornada i sou durant 44 dies per una suspensió del contracte dels treballadors durant el mateix període. D'aquesta manera, els empleats podrien cobrar el subsidi d'atur i l'empresa completaria el seu sou fins a un percentatge encara per negociar.

A l'espera que es concreti l'acostament de posicions, els sindicats mantenen les mobilitzacions, que consisteixen en concentracions davant de la planta,entre d'altres accions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.