Recoder apunta la promoció de l'eix de la B-30 o la construcció del Quart Cinturó com a reptes futurs de Sant Cugat


  • Comparteix:

Durant la seva ponència al fòrum Santcugatribuna, l'alcalde ha demanat als empresaris un compromís amb el futur de la ciutat

Durant la seva ponència al fòrum Santcugatribuna, l'alcalde ha demanat als empresaris un compromís amb el futur de la ciutat

Promoure l'eix econòmic de la B-30 conjuntament amb Rubí i Cerdanyola és un dels reptes de futur de Sant Cugat. Així ho ha assegurat l'alcalde, Lluís Recoder, que aquest divendres ha estat el protagonista del fòrum empresarial Santcugatribuna. Recoder ha apostat també per millorar les infraestructures de la comarca, amb projectes com el Quart Cinturó i el Túnel d'Horta, i ha demanat el compromís i la col·laboració dels empresaris per millorar dia a dia la ciutat.

Sota el títol 'Sant Cugat 2015: una perspectiva econòmica', l'alcalde ha dit que el seu és un missatge optimista perquè Sant Cugat 'té un model propi que moltes ciutats volen seguir'. Tot i això, Recoder ha apuntat alguns reptes per al futur com mantenir la identitat, garantir la cohesió social i seguir treballant per mantenir el nivell d'excel·lència empresarial, que contribueix a generar riquesa per la ciutat.

En aquest sentit, l'alcalde ha remarcat que el municipi ja disposa de molts avantatges com unes bones comunicacions, un entorn privilegiat amb universitats, empreses i serveis, i una ubicació estratègica dins els eixos econòmics de l'E-9 i de la B-30. Precisament promoure aquest eix a partir d'un acord de col·laboració que ja s'està treballant amb els municipis de Cerdanyola i Rubí ha de ser un dels reptes de futur de Sant Cugat. I és que, segons Recoder, aquesta és una de les zones de més dinàmiques econòmicament de tot Catalunya.

Lluís Recoder

Nosaltres creiem que si aconseguim que aquest acord es materialitza i li donem un bon impuls, estem davant d'un projecte que té un potencial que no té paral·lela a Catalunya. Estem generant un 3& del PIB de Catalunya


Pel que fa als punts febles de la ciutat, l'alcalde ha subratllat especialment la manca d'infraestructures i ha reiterat la necessitat de millorar la línia de rodalies C7 de Renfe i de perllongar la línia de FGC del Tibidabo sempre que no passi per la Vall de Gausac i Torre Negra. L'alcalde ha reclamat també el traçat vallesà del TGV, el Túnel d'Horta i el Quart Cinturó, apuntat que aquest s'acabarà fent però que arribarà massa tard.

Lluís Recoder

Per l'AP-7 passen 115.660 vehicles diaris, i no només cotxes, també hi passen molts camions, tants que fa un any n'hi passaven un 11,06% menys. Quina és la conclusió? Jo se que el Quart Cinturó s'acabarà fent


Durant la ponència, l'alcalde també ha remarcat el compromís del consistori per escoltar i donar resposta a les demandes dels empresaris de la ciutat, millorant la mobilitat, els serveis i els entorns empresarials. Al mateix temps però, Lluís Recoder ha demanat també el compromís i la col·laboració d'aquests empresaris per contribuir a millorar, dia a dia, la ciutat de Sant Cugat..



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.