Ajuntament i empresaris volen potenciar l'atractiu empresarial de la ciutat


  • Comparteix:

L'Associació d'Empresaris i el consistori signaran en breu un protocol de col·laboració

L'Associació d'Empresaris i el consistori signaran en breu un protocol de col·laboració

Els empresaris de Sant Cugat i l'Ajuntament volen estrènyer la col·laboració per fer més competitiva la ciutat i atreure empreses de valor afegit. Per això, l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat i el consistori signaran en els pròxims dies un Protocol per concretar els mecanismes de diàleg i col·laboració entre les dues parts.

L'objectiu final d'aquest Protocol és potenciar les relacions entre el teixit empresarial de la ciutat i l'Ajuntament perquè el municipi guanyi en competitivitat a mig i llarg termini. Així ho ha anunciat el president de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat, Frederic Boix, durant l'última sessió de Sant Cugat Tribuna:

Frederic Boix

En els propers dies, un Protocol entre l'Ajuntament i l'Associació pel qual establirem mitjans de canalitzar el diàleg mutu per tal fer possible millorar la vocació empresarial de Sant Cugat


Segons Boix, tot l'empresariat de Sant Cugat té unes necessitats específiques en diferents àmbits, com la promoció exterior, la seguretat, l'enllumenat i el transport públic, entre d'altres. L'Associació d'Empresaris considera que cal donar una resposta a totes aquestes demandes, i per això vol una col·laboració estable i efectiva amb la principal administració de la ciutat, l'Ajuntament.

De la seva banda, el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, ha reconegut l'interès que té el Consistori per disposar d'un mecanisme d'interlocució amb el món empresarial, tal i com ja succeeix amb el gremi del comerç.

Jordi Joly

Per nosaltres, com a Administració, és fonamental disposar d'una interl·locució amb el món empresarial d'aquesta ciutat. Això és un pas endavant pel diàleg que ha d'haver entre l'Administració Pública i l'empresariat. Hem d'anar donats de la mà.


Joly també ha afirmat que tot allò que beneficiï la bona entesa entre l'empresariat i l'Ajuntament repercuteix positivament en la societat, ja que permet incrementar els ingressos públics i, conseqüentment, consolidar llocs de treball i un bon estat de benestar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.