L'Ajuntament vol facilitar a les petites empreses del centre nous emplaçaments més idonis


  • Comparteix:

L'objectiu és oferir sòl industrial a través de Promusa

L'objectiu és oferir sòl industrial a través de Promusa

Promusa oferirà sòl industrial a les petites empreses instal·lades al centre de Sant Cugat. L'oferta pretén facilitar el creixement dels negocis i reduir les molèsties que causen al nucli de la ciutat. Els espais es posaran a disposició de les empreses a preus sota mercat mitjançant una oferta pública i un sistema d'adjudicació per punts.

El projecte permetrà a les petites empreses instal·lades al centre de la ciutat traslladar-se a zones on puguin ampliar les seves instal·lacions. L'Ajuntament encara no ha anunciat on es troba el sòl que oferirà, però els polígons industrials de Sant Cugat tenen molts números per acollir les instal·lacions de les empreses.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, assegura que el creixement del centre de la ciutat limita l'activitat d'aquests negocis.

Lluís Recoder

Volem oferir sòl a les petites empreses que hi ha al centre de la ciutat i a les quals el creixement de Sant Cugat limita la seva activitat.


El sòl industrial es posarà disposició de les empreses a preus sota mercat mitjançant un concurs públic i la corresponent adjudicació en funció dels barems i la puntuació. La iniciativa pretén facilitar el creixement dels negocis i reduir les molèsties que causen al centre de la ciutat.

Lluís Recoder assegura que la mesura també pretén evitar que aquestes empreses marxin de Sant Cugat.

Lluís Recoder

Nosaltres no volem que aquestes petites emrpeses del centre marxin de Sant Cugat, perquè volem que a la ciutat hi hagi de tot.


El projecte d'oferta pública de sòl industrial a les petites empreses de Sant Cugat encara no té una data d'execució definida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.