El CAR i les obres als centres educatius són les principals inversions de la Generalitat pel 2006


  • Comparteix:

El Centre d'Alt Rendiment té prevista una inversió de 4'7 milions d'euros

El Centre d'Alt Rendiment té prevista una inversió de 4'7 milions d'euros

La millora dels equipaments i les instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment i les obres d'ampliació i arranjament de diversos centres educatius són les principals inversions previstes pel govern de la Generalitat a Sant Cugat el 2006. El CAR s'endú 4'7 milions d'euros del projecte de pressupostos, mentre que les dues noves escoles i l'IES Sant Cugat tenen prevista una inversió d'1'4 milions d'euros en total. La Generalitat destinarà 2'8 milions d'euros a la construcció de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat.

El projecte de pressupostos de la Generalitat per l'any vinent, que ja ha aprovat el govern, preveu destinar una inversió de 4.700.000 euros del departament de Presidència a diferents actuacions de millora de les instal·lacions i els equipaments del Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR), ubicat a Sant Cugat. Entre les partides previstes figura la dotació de nou mobiliari i material informàtic.

Els centres educatius s'emporten, en total, 1.387.000 euros del pressupost d'inversions del govern català per l'any vinent. En concret, es preveuen 894.000 euros per finalitzar la segona fase de les obres dels CEIPs que van entrar en funcionament el curs passat, L'Olivera i Turó de Can Mates. La construcció de l'IES Sant Cugat s'endú 491.000 euros més. D'altra banda, el projecte inclou una petita partida de 1.000 euros per a la redacció del projecte d'un nou CEIP per part de GISA.

Pel que fa a la construcció de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a la nostra ciutat, la inversió prevista és de 2.800.000 euros. En l'apartat sanitari, la inversió prevista -242.000 euros- es dirigirà a les obres d'ampliació del CAP de Valldoreix.

La Generalitat destinarà a l'Arxiu Nacional de Catalunya, ubicat a la nostra ciutat, una inversió de 568.000 euros. La major part d'aquests diners es destinaran a les obres de construcció d'un nou espai per arxivar imatges.

El departament de Política Territorial i Obres Públiques dedicarà una inversió de 2.395.000 euros a actuacions al parc d'activitats econòmiques de Can Sant Joan, que aniran a càrrec de l'Incasòl. Finalment, la conselleria dirigida per Joaquim Nadal ha previst 4.000 euros per a la redacció del projecte per executar les obres de l'intercanviador ferroviari de Vullpalleres.

Al conjunt del Vallès Occidental, el govern català destinarà 334 milions d'euros, el que suposa un increment del 62,3% respecte dels pressupostos del 2005.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.