HP inaugura a Sant Cugat la seu europea del seu centre d'Operacions Financeres


  • Comparteix:

L'acte d'inauguració ha coincidit amb el 20è aniversari de la planta local i ha comptat amb la presència del president de la Generalitat

L'acte d'inauguració ha coincidit amb el 20è aniversari de la planta local i ha comptat amb la presència del president de la Generalitat

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, aposta perquè Catalunya sigui un territori competitiu que atregui grans empreses, i sobretot empreses que apostin per la recerca i el desenvolupament. Maragall ha fet aquestes declaracions durant una visita a la planta santcugatenca de Hewlett Packard, que ha celebrat el seu 20è aniversari amb la inauguració d'un nou edifici que actuarà com a seu europea del seu centre d'Operacions Financeres.

L'exemple de Hewlettt Packard ha servit a Pasqual Maragall per reconèixer la tasca que han fet i estan fent algunes grans empreses multinacionals que s'han volgut instal·lar i invertir a Catalunya.

El president de la Generalitat ha destacat la importància de ser competitius per atreure aquestes companyies i ha remarcat també la necessitat d'apostar per la recerca i el desenvolupament. És per això que el govern català destina prop de 60 milions d'euros a ajudar les empreses que aposten per aquest camp.

Pasqual Maragall

Nosaltres volem ser competitus amb aquests territoris, que vol dir col·laborar amb ells però al mateix temps imitar-los en allò que tenen de bo i aprendre del que no


Maragall ha fet aquestes declaracions durant una visita que ha fet amb motiu dels actes de celebració dels 20 anys del centre de negocis de HP a Sant Cugat. La jornada s'ha aprofitat, precisament, per inaugurar un nou edifici d'aquesta planta, que a partir d'ara actuarà com a seu europea del centre de subcontractació de serveis financers que HP ofereix a empreses que operin a Europa, Àfrica o el pròxim Orient.

Durant l'acte d'inauguració, el president de l'empresa a l'Estat Espanyol, Santiago Cortés, ha remarcat el compromís de la multinacional amb la recerca i el desenvolupament però també el compromís amb les plantes de Catalunya i de l'Estat.

Santiago Cortés

Hi ha 2 iniciatives que demostren bastant bé la bona salut d'aquest centre: el centre d'operacions financeres, i la recent adquisició de Scitex, que reforça la posició d'aquest centre


Per últim, des de Sant Cugat, el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, s'ha felicitat pel fet que la nostra ciutat atregui empreses de nivell com HP, que aposten sobretot per la innovació tecnològica.

Joan Recasens

Si una característica tenen les empreses que vénen a Sant Cugat és que són de primer nivell i que aposten per la investigació, la recerca i el desenvolupament


Recordem que, a banda del nou centre d'operacions financeres que s'acaba d'inaugurar, el Centre de Negoci HP a Sant Cugat és la seu mundial de la divisió d'HP d'impressores de gran format.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.