Les botigues de la ciutat implicades en el projecte Centre Comercial a Cel Obert unificaran els horaris d'atenció al públic


  • Comparteix:

Les botigues del Centre Comercial a Cel Obert unificaran, en breu, els seus horaris d'atenció al públic. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, ha anunciat que aquest projecte és un dels objectius més importants de la nova legislatura de l'entitat.

Sant Cugat Comerç considera que el fet que les botigues tinguin horaris diferents desorienta als clients que van al Centre Comercial A Cel Obert. Segons la presidenta, Mª Eulàlia Egea, aquest és una qüestió molt important dins la nova legislatura. Per aquest motiu, contactaran amb els botiguers per tal que els comerços obrin al mateix temps:

Mª Eulàlia Egea

La gent ha de saber que quan vagi al Centre Comercial totes les botigues estaran obertes o tancades


D'altra banda, Egea és conscient que hi ha comerços, com les pastisseries, que fan festa dilluns. Sobre aquest punt, Egea ha dit que aquesta iniciativa tindrà en compte les característiques d'aquests comerços:

Mª Eulàlia Egea

Aquest canvi tindrà en compte a aquelles botigues que fan festa dilluns


D'altra banda, la presidenta de Sant Cugat Comerç ha confirmat que les converses amb l'Ajuntament sobre la mostra Sant Cugat Actiu avancen amb bon ritme. Recordaran que l'entitat comercial vol que els petits comerços i les grans empreses tinguin espais diferents a la fira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.