Una empresa santcugatenca, entre les 500 companyies europees que més llocs de feina crea en tres anys


  • Comparteix:

L'empresa Europastry, amb seu corporativa a Sant Cugat, es troba entre les 500 companyies europees que més llocs de feina han creat en els darrers tres anys. Europastry, que elabora pa i productes de brioxeria precuits, ha generat 1.173 nous llocs de treball, passant d'una plantilla de 1.052 a 2.225 persones.

Europastry és la 32a empresa que més ocupació ha creat a Europa entre el 2001 i el 2004, segons la llista que anualment elabora l'associació 'Empresaris pel creixement'. Durant els darrers tres anys, la companyia santcugatenca ha generat 1.173 llocs de treball, passant a tenir una plantilla de 2.225 empleats. En termes relatius, l'increment se situa en el 112% en tres anys.

El director general d'Europastry, Jordi Gallés, afirma que ser una de les empreses que crea més ocupació és un reconeixement a la feina ben feta.

Jordi Gallés

És un reconeixement a la tasca feta. També és un incentiu per continuar treballant i crear més llocs de treball.


Europastry va néixer el 1989 i va instal·lar la seu corporativa a Sant Cugat a finals del 2002. Entre els propers projectes de la companyia, es troba la construcció d'un magatzem a Rubí i d'una nova planta a les comarques tarragonines.

Jordi Gallés explica que l'empresa va néixer per oferir pa precuit a forns i fleques.

Jordi Gallés

Vam introduir al mercart el pa precuit. És un producte que es fa sense presses, que es cou al 50% i es congela. Caduca al cap d'un any.


D'altra banda, la llista elaborada per 'Empresaris en creixement' també inclou una altra empresa catalana amb dos establiments a Sant Cugat, Corporació Alimentària Guissona. L'empresa ha incrementat la seva plantilla en 544 persones, una xifra que suposa un creixement del 28%. Entre 2001 i 2004, la companyia alimentària ha passat dels 1.948 als 2.492 treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.