Llum verda a les contribucions especials per urbanitzar el sector de La Bóvila-La Serreta

El ple aprova també, provisionalment, les contribucions especials del sector 11-13 de Mira-sol

Economia

Publicat el 24/nov/05 per Miquel Herrada

Llum verda definitiva del ple a les contribucions especials per urbanitzar el sector de La Bóvila-La Serreta, a cavall entre Valldoreix i La Floresta. A més, el plenari també ha aprovat provisionalment l'expedient de contribucions especials pels sectors 11-13 de Mira-sol.

El ple municipal ha aprovat definitivament, amb els vots a favor de tots els grups municipals a excepció d'ICV-EA, que s'ha abstingut, les contribucions especials que els propietaris del sector de La Bóvila-La Serreta hauran d'abonar per engegar les obres d'urbanització dels seus carrers.

En les últimes setmanes, l'Ajuntament ha rebut una vintena d'al·legacions sobre aquest expedient, algunes de les quals s'han tingut en compte i s'han incorporat al projecte. Així ho explica el tinent d'alcalde de Promoció Econňmica i Hisenda, Jordi Joly.

Jordi Joly

Fem l'aprovació definitiva, després de rebre una vintena d'al·legacions que han estat resoltes, algunes, favorablement. Totes eren al·legacions menors, tčcniques.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, el plenari també ha aprovat de manera provisional, amb els vots a favor de tots els grups excepte l'abstenció d'ICV-EA, les contribucions especials per urbanitzar els sectors 11-13 de Mira-sol. Ara s'obre el període d'exposició pública i presentació d'al·legacions, i posteriorment se sotmetrŕ l'expedient a votació del ple de forma definitiva.

L'acord determina que els 198 propietaris afrontaran el 80% dels costos d'urbanització, mentre que l'Ajuntament pagarŕ el 20% restant. El cost total de les obres és de prop de 4'2 milions d'euros. Estŕ previst que els treballs comencin a mitjans de l'any vinent i que tinguin una durada d'uns 12 mesos.