Autocugat inaugura a Rubí un concessionari de més de 1.000 metres quadrats


  • Comparteix:

L'objectiu és que un 10% dels cotxes venuts a la ciutat veïna siguin de la marca Opel

L'objectiu és que un 10% dels cotxes venuts a la ciutat veïna siguin de la marca Opel

El distribuïdor oficial d'Opel a Sant Cugat, Autocugat, ha inaugurat unes noves instal·lacions a Rubí, on hi haurà un punt de venda, un servei d'atenció al client i l'àrea de taller. El concessionari es marca com a objectiu que 10 de cada 100 cotxes venuts a Rubí siguin d'Opel.

El concessionari d'Autocugat a Rubí disposa de més de 1.000 metres quadrats, on es distribuiran el servei d'atenció al client, el taller, la zona de recanvis i el punt de venda. Les instal·lacions comptaran amb el servei Opel-Bus, destinat a traslladar els clients que deixen el seu cotxe al taller.

L'administrador d'Opel Autocugat, Josep Maria Negre, s'ha mostrat molt satisfet i il·lusionat per l'arribada definitiva d'Autocugat a Rubí després d'haver-hi tingut alguns serveis depenents en anys anteriors.

Josep Maria Negre

Des de 1991 estem a Sant Cugat però la zona englobava també Ruibí i Castellbisbal i ara, després de molts per instal·lar-nos definitivament a Rubí amb un concessionari oficial ho podem fer.


L'arribada d'Autocugat a Rubí respon, segons fonts del concessionari, a la voluntat d'expansió i al desig de consolidar-se com a empresa de serveis automobilístics de la zona. El concessionari es marca com a objectiu comercial que 10 de cada 100 cotxes venuts a Rubí siguin d'Opel. En l'actualitat, la marca alemanya té una penetració de mercat del 5% a la ciutat vallesana. Per assolir aquest objectiu, Josep Maria Negre ha volgut recordar que els clients que s'acostin al concessionari hi trobaran una manera diferent de vendre cotxes i una gamma de vehicles totalment renovada.

Josep Maria Negre

El concessionari no només ven cotxes, també hi ha una manera diferent de vendre, de fer post-venda i reparar cotxes. A més Opel és una bona marca, generalista i que ha fet un canvi radical de disseny.


Autocugat va obrir les seves portes a Sant Cugat l'octubre de 1991. Des del concessionari de la nostra ciutat també oferia els seus serveis a Rubí i Castellbisbal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.