El Trade Center de Sant Cugat obrirà les seves portes la pròxima tardor amb 15.000 metres quadrats dedicats als multinegocis

Economia

Publicat el 26/jul/02 per David

El Trade Center de Sant Cugat te previst obrir les seves portes aquesta tardor, a finals d'octubre, al número set de l'avinguda de les Corts Catalanes. Aquest espai segueix la línia dels més innovadors centres de multinegocis que s'estan implantant amb èxit arreu del món.

El Trade Center de Sant Cugat tindrà una superfície de 15.000 metres quadrats repartits en cinc plantes. La planta baixa es destinarà als usos comercials, mentre que la primera estarà ocupada pel centre de negocis. El segon pis s'habilitarà com a espai per a oficines i serveis diversos i a banda, dues plantes subterrànies permetran que 160 vehicles es puguin aparcar dins el recinte.

La consultoria Sant Cugat Consulting és una de les empreses promotores d'aquest centre. Un dels seus membres, Manel Torres, explica perquè s'ha decidit ubicar-lo a la ciutat:

Manel Torres

Sant Cugat és una ciutat ben connectada i amb bones infrastructures


Els despatxos, que tindran un espai mínim de 10 metres quadrats, estan totalment moblats i compten amb tots els equipaments i els darrers avenços tècnològics. A banda, el seu lloguer inclourà serveis bàsics com el fax, la traducció de textos, l'accès ràpid a Internet o un centre de reprografia. A més, adicionalment es podrà disposar també d'aules de formació, servei de missatgeria, restaurants, reserva d'hotels o una oficina de canvi de divises.

Destacar també que el centre també ha reservat un espai, en la primera planta, per a sales de reunions i de juntes, un auditori per 70 persones, una sala de descans o fins i tot un espai de serveis sanitaris. I a banda d'aquesta àmplia oferta, el Trade Center de Sant Cugat també tindrà en compte la celebració de diferents actes culturals.