Les oficines de recaptació tributària de la Diputació obren les portes avui


  • Comparteix:

El nou organisme facilita el pagament dels impostos municipals i augmentarà la recaptació

El nou organisme facilita el pagament dels impostos municipals i augmentarà la recaptació

Les noves oficines de recaptació tributària que gestiona la Diputació de Barcelona han obert les portes aquest dilluns en uns baixos del carrer Girona, cantonada amb Dos de Maig. El nou Organisme de Gestió Tributària preveu que els pagaments dels impostos municipals es puguin fer a qualsevol entitat financera dins i fora de la ciutat, per telèfon o via Internet.

Des d'aquest 2 de gener, la Diputació de Barcelona assumeix les funcions auxiliars en matèria de gestió tributària i liquidació d'impostos i tributs municipals, així com de la resta d'ingressos públics. L'organisme -que compta amb una nova oficina al carrer Girona, cantonada amb Dos de Maig- incorpora algunes novetats per facilitar el pagament dels impostos, que es podran fer a qualsevol entitat financera dins o fora del municipi, per telèfon o via Internet.

D'aquesta manera, la Diputació de Barcelona pren el relleu de l'empresa FS que, fins aquest 2005, s'encarregava de les funcions auxiliars de recaptació tributària a Sant Cugat. El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly, estima que la concessió de les tasques a la Diputació suposarà un estalvi de mig milió d'euros per a l'Ajuntament.

Jordi Joly

La Diputació és capaç d'oferir el mateix servei a un cost molt més baix. L'estalvi serà d'entre 500.000 i 600.000 euros, com recomana el programa Sant Cugat Eficient.


La nova seu de l'oficina de recaptació acull una plantilla formada per 16 treballadors i té un horari ininterromput de dilluns a dijous de dos quarts de 9 del matí a 7 de la tarda, i divendres fins a les 3 de la tarda.

Paral·lelament, els pagaments, les domiciliacions i altres tràmits es podran fer també mitjançant un telèfon gratuït (900.71.50.18) i a través del portal municipal www.santcugat.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.