Sant Cugat continua sent la ciutat metropolitana amb la vivenda de segona mà més cara


  • Comparteix:

En l'últim trimestre de l'any, les vivendes utilitzades s'encareixen un 4%

En l'últim trimestre de l'any, les vivendes utilitzades s'encareixen un 4%

Els preus de l'habitatge de segona mà a Sant Cugat s'han encarit un 15% durant el 2005, un increment tres punts superior al de la mitjana de l'àrea metropolitana, segons dades de la xarxa immobiliària Comprarcasa. Tot i que s'ha registrat una tendència a la contenció, la nostra ciutat continua sent la més cara de la primera corona, i el metre quadrat costa 4.236 euros.

Segons l'informe de la xarxa immobiliària Comprarcasa, la tendència general dels preus de la vivenda de segona mà a l'àrea metropolitana ha estat de contenció, especialment durant el tercer trimestre de l'any, en què els preus no han crescut. Al conjunt de la corona metropolitana, es calcula que la vivenda de segona mà s'ha encarit una mitjana d'un 12% en els últims 12 mesos, situant el preu mitjà del metre quadrat en 2.746 euros. A la ciutat de Barcelona, el preu del metre quadrat s'ha encarit un 19%.

Sant Cugat continua sent la ciutat de la primera corona amb els habitatges de segona mà més cars. El preu del metre quadrat és de 4.236 euros, un 4% més que en el trimestre anterior i lleugerament per sobre de la mitjana registrada a la ciutat de Barcelona, que ascendeix a 4.181 euros. En l'últim any, els preus a la nostra ciutat s'han encarit un 15%.

Els increments més espectaculars, segons l'informe de Comprarcasa, s'han registrat a poblacions com l'Hospitalet del Llobregat -d'un 30%-, Mollet del Vallès -d'un 27%-, Ripollet -d'un 25%- i Sabadell -d'un 20%-.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.