El nombre de vivendes projectades a Sant Cugat cau un 16% durant el 2005


  • Comparteix:

La nostra ciutat contradiu la tendència general a Catalunya, on el dinamisme de la promoció immobiliària no s'atura

La nostra ciutat contradiu la tendència general a Catalunya, on el dinamisme de la promoció immobiliària no s'atura

El sector de la construcció a Sant Cugat ha perdut dinamisme durant el 2005, segons dades del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. L'any passat es van projectar 1.767 vivendes a la nostra ciutat, un 16% menys que l'any anterior. Aquesta tendència contradiu l'impuls que continua vivint el sector immobiliari al conjunt de Catalunya, on el nombre de vivendes projectades va créixer més d'un 8% el 2005.

Les dades que ha fet públiques el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya indiquen que Catalunya és la segona comunitat autònoma de l'Estat pel que fa al nombre de projectes de vivenda i que Barcelona és la segona ciutat en aquest rànquing, només superada per Madrid.

Al conjunt de Catalunya, el nombre de vivendes projectades el 2005 va créixer un 8'4% respecte a l'any anterior, un fet que sembla apuntar que el sector de la construcció mantindrà el seu dinamisme almenys durant aquest any i el 2007.

De fet, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya preveu que durant els propers 6 o 10 anys es mantindrà l'actual dinamisme de l'activitat immobiliària.

La ciutat de Sant Cugat, però, és una excepció a aquesta tendència general. L'any passat a la nostra ciutat es van projectar un total de 1.767 vivendes, un 16% menys que l'any anterior, quan se'n van projectar més de 2.100.

El rànquing de ciutats amb més projectes de construcció de vivendes durant el 2005 està encapçalat per Barcelona, Terrassa, Lleida i Sabadell, per aquest ordre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.