Dues empreses de Sant Cugat opten a un canal de TDT privada de caràcter local


  • Comparteix:

Dues empreses santcugatenques han presentat candidatures al concurs per a la concessió de canals de TDT local privada que ha obert la Generalitat. Al conjunt de la comarca s'han presentat un total de 10 projectes, per un màxim de 5 canals disponibles. Les concessions es resoldran a finals d'abril.

Dues empreses santcugatenques, Televisió de Sant Cugat (TVSC) i Informació Pública Local, han presentat candidatures per optar a un dels canals privats de Televisió Digital Terrestre (TDT) de caràcter local que la Generalitat concedirà a través d'un concurs. A tot Catalunya, s'han presentat 110 ofertes, que opten a un màxim de 59 canals. Al Vallès Occidental s'han presentat 10 propostes per un màxim de 5 canals.

El director de Televisió de Sant Cugat (TVSC), Romà Ventura, assegura que la seva candidatura està avalada pels 20 anys d'història de la televisió local. Ventura ha indicat que la proposta de TVSC inclou 8 hores diàries de programació pròpia i importants inversions.

Romà Ventura

La proposta de TVSC es defensa pels 20 anys de feina feta i per un bon producte. Presentem 8 hores diàries de programació pròpia i inversions importants en material tècnic i uns nous estudis.


Una altra empresa santcugatenca, Informació Pública Local, ha presentat una candidatura conjunta amb altres empreses per crear un canal de TDT privada de caràcter local a Sant Cugat, hereu de la llicència històrica de l'emissora de televisió analògica 'Canal Sant Cugat'. El nou canal digital s'anomenaria 'Cat 4 Vallès'.

El procés d'avaluació de les candidatures s'iniciarà amb la constitució Mesa de Contractació, presidida pel director general de Mitjans i Serveis de Difusió Audiovisuals, Santiago Ramentol. La Mesa obrirà el sobre de propostes corresponent a la documentació administrativa i empresarial i remetrà una primera anàlisi al Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), que en un termini no superior a un mes farà un informe preceptiu i vinculant. El 20 de febrer s'obrirà el sobre de la proposta tècnica, l'econòmica i la de continguts.

La resolució definitiva del concurs per concedir els canals de TDT privada de caràcter local està prevista per finals d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.