L'empresa d'òptica Indo vol traslladar la seva seu a un edifici de 7.000 metres quadrats de Sant Cugat


  • Comparteix:

La multinacional catalana està a l'espera que l'actual inquilí de l'immoble esgoti la seva opció de tanteig

La multinacional catalana està a l'espera que l'actual inquilí de l'immoble esgoti la seva opció de tanteig

L'empresa d'òptica Indo té la intenció de traslladar de la seva actual seu corporativa, situada a l'Hospitalet de Llobregat, a un edifici de 7.000 metres quadrats ubicat a Sant Cugat. La multinacional catalana està a l'espera que l'actual inquilí de l'immoble esgoti la seva opció de tanteig, que expira el 31 de gener, per formalitzar la compra.

L'edifici on l'empresa Indo vol instal·lar-se està en un dels polígons industrials de Sant Cugat, tot i que no ha trascendit la seva ubicació concreta, i actualment està ocupat per un inquilí que esgotarà la seva opció de tanteig el proper 31 de gener. Si l'opció no s'exerceix, la multinacional catalana iniciarà en breu les obres de remodelació de l'edifici per convertir-lo en la seva 'seu emblemàtica', com ha dit el director general d'Indo, Antoni Olivella, en declaracions a l'agència Efe.

L'immoble agruparia les àrees de direcció, màrqueting, comunicació i administració, entre d'altres, i donaria feina a unes 350 persones que es traslladarien des de la seu de l'Hospitalet de Llobregat. La resta de treballadors de l'antiga seu central, al voltant d'un centenar, serien recol·locats en altres centres d'Indo a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.