L'Ajuntament rep un premi de 'Mundo Empresarial Europeo' pel programa 'Sant Cugat eficient'


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha rebut aquest dimarts a Madrid un premi de la publicació 'Mundo Empresarial Europeo' pel programa de contenció de la despesa 'Sant Cugat eficient'. El ministre d'Administracions Públiques, Jordi Sevilla, ha presidit la cerimònia d'entrega de premis. Segons l'alcalde, és un orgull que es reconegui la tasca que fa l'Ajuntament per prestar el màxim de serveis amb el mínim cost.

L'alcalde ha encapçalat la delegació santcugatenca que, aquest dimarts al vespre, ha recollit de mans del ministre Sevilla el guardó de la revista 'Mundo Empresarial Europeo'. Aquests premis, que enguany arriben a la seva novena edició, volen reconèixer la tasca d'un organisme i una empresa de les diferents comunitats autònomes i territoris de l'Estat.

En aquesta ocasió, ha sigut l'Ajuntament de Sant Cugat el que ha estat reconegut en la categoria de la millor administració pública de Catalunya.

Lluís Recoder s'ha mostrat orgullós per aquest guardó, que premia l'esforç de l'equip de govern per aconseguir eficiència econòmica.

Lluís Recoder

Hem d'estar orgullosos de Sant Cugat perquè ens fan un reconeixement a nivell estatal de l'esforç que fa l'Ajuntament per prestar els màxims serveis amb el mínim cost possible.


El ministre d'Administracions Públiques, Jordi Sevilla, ha assegurat que aquests rpemis demostren la competitivitat de les comunitats de l'estat.

Jordi Sevilla

Tenim un país plural que té unes comunitats que fan les coses bé i no a costa d'altres.


L'empresa catalana T.Q.Tecnol, del sector de la tecnologia química aplicada a la construcció, s'ha endut el reconeixement en la categoria de millor empresa de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.