Joly participa en un seminari a Gijón per difondre la importància dels estudis econòmics de zona


  • Comparteix:

La trobada està organitzada pel Centro Iberoamericano de Desarrollo Urbano

La trobada està organitzada pel Centro Iberoamericano de Desarrollo Urbano

Difondre la importància dels estudis econòmics de zona és l'objectiu de la xerrada que farà el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, en el marc d'un seminari sobre planificació estratègica urbana que té lloc avui i demà a Gijón. La trobada, organitzada pel 'Centro Iberocamericano de Desarrollo Estratégico Urbano' i l'Ajuntament de Gijón, comptarà amb la participació de diversos alcaldes i experts.

Jordi Joly intervindrà en un taller de treball titulat 'Observatori locals urbans', moderat pel director general econòmico-financer de l'Ajuntament de Gijón i que comptarà amb la participació del director general d'Administració Local, José Maria Aznar, la responsable de l'Observatori Local de l'Ajuntament de Sant Sebastià, Maite Ayestarán, i el cap del departament d'estudis de l'Ajuntament de Gijón, Pablo Vázquez.

Joly participarà com a representant dels observatoris als municipis catalans i explicarà la importància d'elaborar periòdicament 'informes de zona' per avaluar l'impacte dels indicadors econòmics de l'entorn sobre les polítiques dels municipis.

Jordi Joly

Compartirem experiències amb altres municipis i comunitats autònomes. Intercanviarem les eines que tenim a l'abast per fer informes i recollir informació, i veure quin impacte real té això sobre les nostres polítiques.


El titular de Promoció Econòmica ha recordat que l'Ajuntament de Sant Cugat és pioner en l'elaboració d'aquests estudis. Joly ha recordat que l'àrea d'Economia emet semestralment informes sobre el creixement del PIB i de les empreses de l'entorn, estudis d'excel·lència empresarial i informes de qualitat de vida. Com a exemple d'aquesta pràctica, Joly ha anunciat que en breu es presentarà una anàlisi econòmica conjunta dels municipis de l'eix de la B-30, que acompanyarà la creació del consorci entre Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola.

Jordi Joly

És una anàlisi econòmica que realitzem sobre els tres municipis de la B-30: Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola. L'estudi posa de manifest la importància del desenvolupament conjunt d'aquesta zona.


El seminari de Gijón també comptarà amb la participació de ponents com l'alcalde de Saragossa, Juan Antonio Belloch, l'alcaldessa de Gijón, Paz Fernández, o el president del govern del Principat d'Astúries, Vicente Álvarez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.