Sharp obre una nova línia de producció a la planta santcugatenca


  • Comparteix:

La planta santcugatenca de Sharp podria ampliar-se de dues a tres línies fins assolir una capacitat productiva d'un milió de televisors. Així ho asseguren diversos diaris, que citen el conseller delegat de la multinacional japonesa a Europa, Hans Kleis. La intenció de l'empresa d'electrònica és apostar pel centre de Sant Cugat, des d'on es fabricaran els televisors de pantalla plana més grans, que representen el segment de mercat en el qual vol centrar-se la companyia.

Segons han publicat aquest cap de setmana diversos diaris, la multinacional japonesa Sharp ha decidit augmentar de dues a tres les línies d'ensamblatge de televisors de la planta santcugatenca, on actualment treballen 700 persones. Els rotatius citen el conseller delegat de Sharp a Europa, Hans Kleis, segons el qual l'empresa hauria decidit fer una aposta de futur pel centre de Sant Cugat. Des d'aquesta planta es fabricaran, segons les mateixes fonts, els televisors de pantalla plana més grans, que pertanyen al segment de mercat en el qual vol centrar-se la companyia.

L'ampliació a tres línies de la planta de Sharp a la nostra ciutat suposaria augmentar la capacitat de producció fins a un milió de televisors l'any, 300.000 més que les unitats que es fabriquen actualment. La producció dels aparells de dimensions més reduïdes es va deslocalitzar l'any passat a Turquia, però des de la direcció de la multinacional asseguren que aquest trasllat no restarà pes a la seu santcugatenca, que se centrarà en els productes de gamma alta i de més valor afegit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.