Les botigues de Sant Cugat van seguir ahir la tendència dels altres dos festius comercials d'aquest agost i van optar per no obrir les seves portes


  • Comparteix:

Les botigues del Sant Cugat Centre Comercial i els supermercats Eroski i Caprabo de la ciutat van obrir diumenge les seves portes coincidint amb el tercer i últim festiu del mes d'agost en el qual podien atendre el públic.

El director del supermercat Eroski a Sant Cugat, Daniel Leresma, ha fet un balanç de la jornada de diumenge en relació a la del passat dijous. Segons Leresma, la jornada de dijous, festivitat de la Mare de Déu d'agost, va anar millor que la de diumenge pel que fa a les vendes, ja que el mal temps va propiciar que hi anessin més clients a fer compres.

Daniel Leresma

Dijous passat les vendes van anar millor que ahir perquè va fer mal temps


Pel que fa a les petites botigues de la ciutat, van seguir la tendència dels altres dos festius comercials i van mantenir les persianes baixades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.