Neix la revista econòmica 'B30'


  • Comparteix:

La revista econòmica mensual 'B30' sortirà al carrer aquest divendres. La publicació és fruit de la col·laboració entre el diari 'Avui' i el setmanari 'Diari de Sant Cugat' i pretén cobrir l'eix de comunicacions que va des de Molins de Rei i fins a Mollet. La periodista Carme Larraburu serà la directora de la nova revista.

La Corporació Catalana de Comunicació, editora del diari 'Avui', i Premsa Local de Sant Cugat, encarregada d'editar el setmanari 'Diari de Sant Cugat', han signat un conveni de col·laboració per editar la revista 'B30'. La publicació econòmica sortirà cada primer divendres de mes i es distribuirà juntament amb l''Avui' i amb el 'Diari de Sant Cugat'. A més, també serà distribuïda a diverses empreses i institucions del Vallès.

La presentació oficial de la publicació serà aquest dimecres durant el dinar del fòrum empresarial Santcugatribuna i el primer número sortirà divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.