El SOM ofereix un servei d'ofertes de feina 'on-line'

Economia

Publicat el 14/mar/06 per Josep Gimeno

El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) ofereix un servei d'ofertes de treball a la pàgina electrònica municipal. Aquestes ofertes es troben en format PDF i l'objectiu de penjar les propostes de treball és que tothom pugui tenir-hi accés mitjançant la xarxa.

Des de divendres passat, el Servei d’Ocupació Municipal (SOM) penja les ofertes de treball al web municipal. Les ofertes es poden consultar a l’apartat 'serveis municipals', lloc on hi ha un enllaç titulat 'ofertes de treball del SOM', que remet directament a la llista. Cada oferta indica quines són les condicions laborals i quins són els requisits dels aspirants.

Les empreses que busquin treballadors també hi poden posar el seu anunci. Les empreses poden enviar una oferta de treball al SOM. Un cop validada, s'envia el currículum vitae dels candidats adients i que estiguin interessats a les companyies. Aleshores, pot començar un procés selectiu.

Les persones interessades en alguna d'aquestes ofertes s'han d'adreçar amb el currículum vitae al SOM, al carrer Villà, número 68.