Caixa Terrassa col·labora amb 36.000 euros al projecte Obrint Vies i a la Mitja Marató del CMSC


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc ha signat aquest dimarts un conveni de col·laboració amb l'Obra Social de Caixa Terrassa, amb l'objectiu de col·laborar en el projecte Obrint Vies i en la mitja Marató de la nostra ciutat. El conveni es concreta en 36.000 euros que l'entitat cedirà al Club durant els propers tres anys.

Ajudar a desenvolupar el projecte Obrint Vies i col·laborar en la Mitja Marató de la nostra ciutat són els dos objectius del conveni de col·laboració que han signat aquest dimarts el Club Muntanyenc Sant Cugat i l'Obra Social de Caixa Terrassa.

Aquest conveni, mitjançant el qual l'entitat bancària donarà 12.000 euros anuals durant els propers tres anys, servirà per col·laborar en l'organització de la cursa més popular de la nostra ciutat i en el projecte Obrint Vies, amb el qual el Club Muntanyenc vol aglutinar les seves activitats de formació. Així ho explica el vicepresident del Club, Francesc Duch.

Francesc Duch

Obrint vies vol ser un espai que aglutini totes les activitats de formació del nostre Club. Abans cada secció feia les seves activitats de formació per separat i ho hem reunit tot sota un mateix nom.


Caixa Terrassa ja va ser l'entitat que va finançar la nova seu del Club Muntanyenc mitjançant la hipoteca que tenen signada, i ja fa temps que el Club buscava la possibilitat d'arribar a la signatura del conveni de col·laboració que s'ha materialitzat aquest dimarts. Duch espera que aquesta relació amb Caixa Terrassa es concreti en futures iniciatives comunes d'ara en endavant.

Francesc Duch

Nosaltres intentarem que aquesta relació continuï per molts anys, perquè ens ajuda a desenvolupar les tasques que duem a terme al nostre club.


A la signatura del conveni, que ha tingut lloc a la sala d'actes del Club Muntanyenc, han assistit el president del Club Muntanyenc, Narcís Castanyer, i Maria Cardellach, Cap de l'Obra Social i Cultural de Caixa Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.