Sant Cugat continua sent la ciutat amb la vivenda de segona mà més cara de l'àrea metropolitana


  • Comparteix:

Sant Cugat continua sent la ciutat de l'àrea metropolitana amb la vivenda de segona mà més cara, segons un estudi de la xarxa immobiliària Comprarcasa. Els preus a la nostra ciutat s'han incrementat un 15% en l'últim any, situant-se ja en més de 4.400 euros el metre quadrat.

A la corona metropolitana, el preu de la vivenda usada ha pujat de mitjana un 12% en l'últim any, segons les dades de l'estudi de la xarxa immobiliària Comprarcasa.

En el cas de Sant Cugat, aquest increment és encara superior i se situa en un 15% en els últims 12 mesos, arribant a un preu de 4.420 euros el metre quadrat. L'Hospitalet de Llobregat, Badalona, Cerdanyola i La Llagosta se situen immediatament per sota de la nostra ciutat en el rànquing de preus.

D'altra banda, en el cas dels municipis on la vivenda de segona mà és més econòmica, com Badia del Vallès i Sant Celoni, s'ha detectat una lleugera ralentització de l'increment trimestral dels preus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.