La seu central de la multinacional òptica Indo es traslladarà a Sant Cugat


  • Comparteix:

La multinacional òptica Indo traslladarà la seva seu corporativa de l'Hospitalet de Llobregat a Sant Cugat a finals d'any. Indo s'instal·larà en un edifici de l'avinguda Alcalde Barnils com a mínim fins el febrer de 2009, quan podrà exercir el dret de compra de l'immoble a un preu pactat d'11 milions i mig d'euros.

L'empresa multinacional Indo, dedicada a la fabricació i comercialització de lents oftàlmiques, muntures i ulleres de sol, entre d'altres productes, ha decidit traslladar la seu corporativa a Sant Cugat, abandonant la que actualment té a l'Hospitalet de Llobregat. Indo ha signat aquest dimecres un contracte d'arrendament per un edifici de l'avinguda Alcalde Barnils, a Can Sant Joan, pel qual el 2009 podrà exercir l'opció de compra per un valor ja pactat d'onze milions i mig d'euros.

Tot i que el contracte d'arrendament estableix que Indo podrà disposar de la seu a partir de l'1 de juliol, el trasllat definitiu de l'empresa no es farà fins a finals d'any, un cop s'hagin fet les obres d'acondicionament necessàries.

L'edifici escollit té 7.000 metres quadrats i comptarà amb quatre plantes, a més d'un semi-soterrani amb llum natural. Segons han explicat fonts del grup empresarial, l'objectiu és construir una seu emblemàtica que reflecteixi l'aposta per la innovació i la forta internacionalització que estan portant a terme.

D'aquesta manera, a la nova seu s'hi ubicaran les tres unitats de negoci d'Indo: lents, ulleres i béns d'equip, així com totes les unitats corporatives del grup. Això suposarà el trasllat de 350 persones des de l'Hospitalet de Llobregat fins a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.