Comencen amb èxit les xerrades educatives de la Federació d'Associacions de Comerciants


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Comerciants fa un balanç molt positiu de la primera edició de les 'Xerrades Educatives' que va engegar la setmana passada amb una conferència dedicada a la llei de garanties. La iniciativa consisteix en una roda de conferències, organitzades conjuntament amb la Diputació de Barcelona, que pretenen donar una eina més de coneixement als comerciants santcugatencs.

Sota el títol de 'La llei de garanties', la setmana passada va començar el cicle de conferències, o 'Xerrades Educatives', que han engegat la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat i la Diputació de Barcelona. Les conferències pretenen fomentar el coneixement per part dels comerciants santcugatencs de diferents matèries relacionades amb la seva activitat comercial.

Aquesta primera sessió ha anat a càrrec de dos tècnics de consum de l'organisme supramunicipal, Santiago Vicente i Fernando Martínez, i ha estat valorada molt positivament pel president de la federació de comerç local, Josep Lluís Galvany.

Josep Lluís Galvany

Va estar molt bé, va haver una bona representació i hem quedat molt contents tant nosaltres com els que van fer la xerrada. Es tractava de les garanties dels articles, és a dir, informar del que dura una garantia, com s'ha de donar,...


La propera xerrada, titulada 'Requisits mínims que ha d'oferir el comerç', es farà el dilluns 22 de maig, amb l'objectiu de donar a conèixer als comerciants de la ciutat quines són les fórmules per donar un servei més eficaç.

D'altra banda, el 16 de maig la federació de comerç local presentarà la nova imatge de marca del comerç de Sant Cugat. Sota el lema 'Proximitat', la campanya vol ser una plataforma conjunta que estigui lligada als projectes i accions comercials de la mateixa federació. Els seus responsables pretenen llançar una imatge innovadora, dinàmica i fresca, que vol atacar el mal moment que viu el comerç minorista, segons els principals indicadors. Un estudi de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç del 2005 mostra una caiguda del 2,5% del comerç minorista i un augment d'un 3,4% de les grans superfícies respecte a l'any anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.