CCOO alerta del risc de tancament de la planta de Delphi a Sant Cugat


  • Comparteix:

Segons EFE, fonts de l'empresa asseguren que no hi ha cap decisió presa i que el pla de reflotament contempla la producció que es fa a Sant Cugat

Segons EFE, fonts de l'empresa asseguren que no hi ha cap decisió presa i que el pla de reflotament contempla la producció que es fa a Sant Cugat

Comissions Obreres alerta del risc de tancament de la planta de Delphi a Sant Cugat, segons informa l'agència EFE. Fonts de Delphi neguen que hi hagi cap decisió sobre el tancament de les plantes de l'empresa. Un portaveu de la companyia ha assegurat que en el pla de reflotament de Delphi es contempla la producció d'injectors de bomba dièsel que es fabrica a Sant Cugat.

La Federació Minerometal·lúrgica de Comissions Obreres ha manifestat les seves sospites sobre el possible tancament de les plantes de Delphi a Sant Cugat i Puerto Real (Cadis), segons informa l'Agència EFE. La mateixa agència afegeix però que fonts de l'empresa nord-americana han negat que hi hagi cap resolució de tancament a l'espera de la decisió que pugui prendre el Tribunal de Bancarrotes de Nova York, el proper 9 de maig davant de la suspensió de pagaments que va presentar l'empresa a l'octubre.

A l'espera de les negociacions als Estats Units, el portaveu de Delphi ha assegurat a EFE que en el pla de reflotament que contempla les activitats bàsiques de futur de l'empresa, s'hi troba la producció de bomba dièsel que es fa a la filial de Sant Cugat.

Comissions Obreres però, manté les sospites de tancament i ha decidit unir-se a les protestes del comitè de treballadors europeu, per tal de 'lluitar per la defensa de la feina i els drets dels treballadors de Delphi a Europa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.