Konik-Tech subministra set aparells d'anàlisi molecular a la Policia de l'Índia


  • Comparteix:

L'empresa Konik-Tech, amb seu a Sant Cugat, ha venut set analitzadors moleculars a la policia de l'Índia que serviran per investigar crims, explosions i delictes medioambientals, entre d'altres. Els aparells, que es coneixen amb el nom de cromatògrafs i espectròmetres de masses, permetran al Forensic Science Laboratory de la policia científica índia detectar la presència de determinades substàncies nocives presents en aliments, begudes, fàrmacs, aire i aigua.

Aquests analitzadors moleculars poden determinar la composició exacta de tot tipus de materies i detectar qualsevol substància en aliments, begudes, fàrmacs, aire, aigua i productes tant naturals com sintètics. D'aquesta manera, la policia de l'Índia, que ha adquirit set d'aquests aparells, podrà analitzar successos com incendis provocats, explosions, enverinaments i delictes medioambientals.

Amb aquesta nova operació, la companyia consolida les seves exportacions en el continent asiàtic, on ha instal·lat els seus aparells a països com la Xina i el Japó. Konik-Tech ja va utilitzar recentment aquests sistemes a l'Índia amb la fundació Divya Pharma and Yoga Trust. A més, va exportar els seus analitzadors moleculars per a la Universitat Tecnològica de Seül, un centre universitari amb prop de cent anys d'història.

La companyia, de capital familiar, és la primera empresa del seu sector a Europa i la setena del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.