Galvany abandona l'associació de comerciants del Monestir i rebutja les acusacions contra la Federació


  • Comparteix:

El president de la Federació de Comerciants, Josep Lluís Galvany, ha dimitit de la presidència de l'Associació de Comerciants del barri del Monestir després de la decisió d'aquesta entitat d'abandonar la federació. Galvany nega que l'associació del Monestir pagués quotes excessives o estigués infrarepresentada, com havien denunciat els seus membres. D'altra banda, la Federació de Comerciants ha presentat uns pressupostos per al 2006 que ascendeixen a 150.000 euros.

Galvany ha deixat de simultaniejar la presidència de la Federació de Comerciants i de l'associació del barri del Monestir. La seva dimissió com a representant dels botiguers de l'eix de l'avinguda Cerdanyola es va formalitzar dissabte passat, quan la tensió entre ell i la resta de membres de la junta directiva de l'entitat va acabar trencant la corda. Segons Galvany, era impossible continuar presidint una associació que havia decidit abandonar el projecte de la Federació.

Josep Lluís Galvany

Des de dissabte vaig presentar la dimissió de l'associació, perquè no puc estar d'acord amb aquella junta. Diuen que han pagat 7.000 euros a la Federació, però han pagat proporcionalment el mateix que la resta.


Galvany rebutja les acusacions del vicepresident de l'associació del Monestir, que havia denunciat que els 7.000 euros que els seus associats havien aportat a la Federació no s'havien traduït en cap contrapartida favorable als seus intreressos. El president de la Federació recorda que l'any passat va ser un any pressupostàriament difícil per a l'entitat, ja que tot just començava a caminar, però nega que hi hagi hagut cap tracte discriminatori.

Les declaracions de Galvany coincideixen amb la presentació dels pressupostos per al 2006 de la Federació, que gairebé tripliquen els de l'any passat i ascendeixen a 150.000 euros. Marc Garriga és el vicepresident de la Federació d'Associacions de Comerciants.

Marc Garriga

El primer any va ser difícil. Hi havia poc pressupost i poques subvencions, i vam fer poques coses. L'any passat hi havia 60.000 euros, enguany 150.000.


Més d'una tercera part del pressupost procedeix de subvencions de l'Ajuntament. La resta prové, al 50%, de la Generalitat i de les quotes dels associats.

Les principals despeses de l'exercici d'enguany corresponen al projecte de nova imatge corporativa del comerç local, que es presentarà la setmana vinent, i a les campanyes de la Federació, que absorbeixen un total de 60.000 euros del pressupost. Entre elles, hi ha la Botiga al Carrer de la Festa Major, el 'Fora Estocs' i la temporada de Nadal. També es dedicaran 15.000 euros a complementar la formació dels comerciants locals i es donarà un impuls al projecte de creació de la targeta de fidelització del comerç, que podria ser una realitat l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.