Boehringer Ingelheim incrementa les vendes en un 21% durant el primer semestre de 2002


  • Comparteix:

El grup farmacèutic Boehringer Ingelheim amb seu a Sant Cugat, ha registrat una millora significativa dels seus ingressos durant el primer semestre d'aquest any. L'empresa alemanya, complint amb les seves expectatives, ha incrementat el seu nivell de vendes un 21% respecte a l'any anterior. Els ingressos d'explotació també han augmentat, en aquest cas, fins a un 48%.

Els fàrmacs de nova generació són els productes més venuts de la companyia. Entre aquests, Boehringer guarda grans expectatives per un nou medicament anomenat Spiriva. Aquest fàrmac està indicat pel tractament d'una malaltia característica dels fumadors: La malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica. La Spiriva ja ha superat les expectatives més ambicioses de l'empresa durant les primeres setmanes de la seva comercialització.

D'altra banda, el president del Comitè Executiu Corporatiu destaca el fet que aquest any el creixement dels ingressos d'explotació resultarà inferior durant el segon semestre de l'any, degut a les grans inversions que l'empresa ha realitzat. Aquest lleuger estancament s'afegirà al descens que està patint el sector de veterinària a mercats com Estats Units i Sud-Amèrica.
Boehringer Ingelheim és, actualment, una de les vint companyies farmacèutiques més importants del món, amb 140 empreses filials, una d'elles, a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.