L'Ajuntament i el 'Diari de Sant Cugat' renoven el conveni de col·laboració per difondre el Santcugatribuna


  • Comparteix:

L'Ajuntament i el 'Diari de Sant Cugat' han renovat el conveni de col·laboració per difondre les activitats del fòrum empresarial Santcugatribuna. L'acord tindrà vigència fins el juny del 2007, quan s'acaba la tercera etapa del fòrum. El proper convidat d'aquesta tribuna econòmica serà Anthony Giddens, el pare de l'anomenada 'tercera via'.

En l'acte de signatura del nou conveni, l'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la importància d'institucions com el 'Diari de Sant Cugat' i el fòrum Santcugatribuna per crear vincles d'identitat a la nostra ciutat.

Lluís Recoder

Tot plegat serveix per fer ciutat, per reforçar la nostra identitat i aquells vincles invisibles que fan comunitat.


Recoder considera que el fòrum Santcugatribuna s'ha convertit en una de les principals tribunes econòmiques del país i ha agraït la tasca del 'Diari de Sant Cugat' per donar a conèixer les seves activitats.

De la seva banda, l'editor del 'Diari', Ramon Grau, ha recordat que la seva empresa va apostar pel fòrum Santcugatribuna des del primer dia.

Ramon Grau

Santcugatribuna ha estat una eina important. Vam apostar-hi des del primer dia. Si realment volem ser el diari de Sant Cugat, hem d'estar també amb els sectors empresarials.


El proper ponent del fòrum Santcugatribuna serà el sociòleg Anthony Giddens, pare del corrent polític conegut com a 'tercera via' que ha servit de full de ruta als governs del britànic Tony Blair. Giddens oferirà una conferència a Sant Cugat el 16 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.