Sant Cugat Comerç torna a ser membre de la Fundació Sant Cugat Actiu


  • Comparteix:

Sant Cugat Comerç ha decidit tornar a la Fundació de la mostra Sant Cugat Actiu després que s'hagin acceptat les condicions que havien posat per tornar a reincorporar-se en la organització de la fira d'enguany. Entre els condicionaments, els socis de l'entitat demanaven que els comerços s'agrupin per sectors i la possibilitat que els participants puguin fraccionar el pagament de l'estand.

L'entitat que presideix Maria Eulàlia Egea va abandonar la vice-presidència de la mostra Sant Cugat Actiu després de considerar que la seva presència a la mostra de l'any passat havia quedat deslluïda per la presència de més estands i de més dimensió de grans superfícies i marques comercials. Sant Cugat Comerç va plantejar als membres de la Fundació, formada per l'Ajuntament i la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, que no tornarien a incorporar-se si no s'acceptaven les seves condicions.

Entre els condicionants, els socis de l'entitat demanaven que la ubicació dels participants es fes per sectors, que fos possible fraccionar el pagament i un preu especial per als socis de Sant Cugat Comerç. Totes les condicions han estat acceptades tot i que encara es negocia quin percentatge de descompte s'aplicarà als seus socis. Maria Eulàlia Egea considera que aquestes condicions ajudaran a millorar la rendibilitat del petit comerciant a la mostra:

Maria Eulàlia Egea

Les tres demandes s'han aconseguit i per tant ara nosaltres engrescarem el nostre comerç. Sempre hem pensat que era una mostra bona pel comerç, encara que un pèl prohibitiva.


Sant Cugat Actiu s'organitza des de fa 3 anys i l'objectiu és oferir una mostra de la vida comercial de la ciutat. L'any passat i per primera vegada la mostra es va ubicar al parc de l'Arboretum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.