L'ACEV de Valdloreix presenta una nova tarjeta VISA per als seus associats


  • Comparteix:

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix (ACEV) ha arribat a un acord amb la Caixa per oferir als seus socis una targeta de crèdit que permeti oferir avantatges als clients i reforçar, per tant, el comerç de la zona. L'objectiu és facilitar al màxim el dia a dia als veïns perquè no hagin de marxar fora de Valldoreix per fer les seves compres.

Sota el nom de Visa ACEV, aquesta tarja és exclusiva per als socis d'aquesta associació i ofereix una sèrie d'avantatges com un interès fix, la possibilitat d'obtenir crèdits instantanis, un descompte -encara per determinar- a tots els comerços i empreses de l'ACEV o punts estrella, entre d'altres.

Per al president de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix, Ricard Molinero, es tracta d'engegar iniciatives que facilitin les compres diàries als valldoreixencs.

Ricard Molinero

Havíem cregut necessari crear això per poder facilitar moltes compres que es fan diàriament i que en lloc de pagar en efectiu, es podran pagar amb aquesta targeta. I a l'hora de comprar qualsevol producte als establiments associats, hi haurà un descompte, encara per determinar


De la seva banda, el director de l'oficina de La Caixa de Valldoreix, Xavier Iribarne, ha manifestat la seva esperança que aquest projecte sigui un èxit i un reclam per al comerç local, i ha remarcat que l'objectiu és oferir avantatges tant als compradors com als propis comerços i empreses de l'ACEV. En aquest sentit, fins i tot s'està estudiant la possibilitat de reduir lleugerament la comissió que aplica La Caixa a totes les vendes que es paguin amb targeta de crèdit.

La iniciativa ha comptat també amb el suport de l'EMD de Valldoreix, que s'ha felicitat del dinamisme d'aquesta associació i de les seves ganes de treballar per enfortir el comerç local. La vocal de Comerç, Mercedes Rojo, ha recordat que aquest és un aspecte molt important per donar vida a una població.

Mercedes Rojo

Des d'aquesta àrea estarem sempre al costat de l'associació i intentarem ajudar d'una forma moral però també econòmica i d'estructura, de manera que el comerç de Valldoreix tingui el que es mereix, ja que els veïns tenen ganes de comprar a casa seva


Cal remarcar que per tenir aquesta targeta cal adreçar-se a l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix i cal també tenir un compte corrent a La Caixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.