L'Ajuntament crea un premi per a les empreses més competitives i socialment responsables


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha convocat la primera edició dels Premis al reconeixement empresarial, que sota el títol 'Anem a més' pretenen distingir les organitzacions que tenen esperit emprenedor i s'adapten als canvis del mercat. Els guardons, oberts a tot tipus d'empreses -des de petits comerços fins a multinacionals- valoraran especialment la responsabilitat social corporativa. El gurú mundial del màrqueting, Philip Kotler, lliurarà els premis en el marc del fòrum Santcugatribuna del mes de novembre.

El termini per presentar candidatures al premi s'obre aquest dimarts i s'allargarà fins l'1 d'octubre. Les candidatures es poden formalitzar a l'OAC i les oficines dels districtes, o directament al web www.santcugat.cat/anemames. Poden optar al guardó totes les empreses -des de petits comerços fins a grans multinacionals- que estiguin instal·lades a Sant Cugat i puguin demostrar un mínim de 4 anys d'existència. Les distincions es dividiran en quatre categories, en funció de les dimensions de l'organització: microempreses, petites empreses, mitjanes empreses i gran empreses.

El jurat, presidit per l'alcalde i format per representants d'empreses, de les patronals, del món acadèmic i de la Generalitat, reconeixerà l'esperit emprenedor i l'esforç continuat per progressar mantenint la competitivitat i adaptant-se als canvis del mercat. L'alcalde, Lluís Recoder, anuncia que es premiaran les empreses 'sensibles, flexibles i competitives'.

Lluís Recoder

Volem reconèixer aquelles empreses que són sensibles als canvis del mercat, que són flexibles i alhora creixen i són competitives.


Les entitats interessades a optar als premis han de presentar una documentació amb les dades generals de l'organització i una breu descripció de l'empresa, detallant la seva història, el plantejament de negoci, els resultats obtinguts i esperats i els trets diferencials. A partir d'aquesta informació, el jurat farà una preselecció i visitarà les empreses finalistes. L'alcalde ha avançat que es tindrà molt en compte la responsabilitat social de les empreses.

Lluís Recoder

Es valorarà molt positivament si una empresa és socialment responsable i les que exerceixin una tasca de dinamització del teixit social de Sant Cugat.


L'acte de lliurament dels guardons es farà el 17 de novembre, en el marc del fòrum empresarial Santcugatribuna. En una edició especial d'aquesta iniciativa, el gurú mundial del màrqueting, Philip Kotler, entregarà els diplomes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.