HP dobla la seva activitat al centre de gestió de serveis d'impressió de Sant Cugat


  • Comparteix:

La multinacional nordamericana Hewlett Packard (HP) ha doblat l'activitat del seu centre europeu de serveis d'impressió, ubicat a Sant Cugat. La companyia també ha incrementat progressivament el volum d'inversió en Recerca i Desenvolupament a la planta santcugatenca, on destinarà tres milions d'euros en el present exercici.

La multinacional nordamericana ha concentrat a la unitat santcugatenca, creada el 2003, a una vintena d'enginyers i compta amb una mitjana d'entre 20 i 25 projectes anuals per un valor d'entre 5 i 10 milions d'euros. El centre es dedica a dissenyar sistemes personalitzats de gestió de dispositius multifunció, que integren impressora, escàner i fotocopiadora. Entre la cartera de clients d'HP Sant Cugat hi ha quatre de les cinc majors entitats financeres de l'Estat espanyol. Els projectes del centre santcugatenc assoliran una facturació de 250 milions d'euros aquest any.

D'altra banda, la companyia continua concentrant a Sant Cugat les activitats de Recerca i Desenvolupament (R+D). La multinacional invertirà aquest any tres milions d'euros per potenciar el seu centre europeu de disseny de solucions per als serveis d'impressió. El centre santcugatenc té competències sobre Europa, Orient Pròxim i Àfrica, i es coordina amb els centres dels Estats Units i Singapur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.