La taxa d'atur a Sant Cugat s'ha reduït tres dècimes a l'agost i se situa en el 6,6%


  • Comparteix:

Evolució de l'atur a Sant Cugat i el Vallès

Evolució de l'atur a Sant Cugat i el Vallès

L'atur s'ha reduït a Sant Cugat durant el mes d'agost en 78 persones, segons dades del Departament de Treball. La taxa d'atur al nostre municipi se situa ara en el 6,63 per cent, tres dècimes per sota del que es registrava al juliol.

Sant Cugat continua sent la quarta població de la comarca amb menys atur per darrera de Gallifa, Matadepera i Sant Llorenç Savall. A la ciutat hi ha ara 1.478 persones que busquen feina, d'un total de més de 27.000 aturats del Vallès. Les poblacions vallesanes amb la taxa d'atur més elevada són Vacarisses i Polinyà.

El nostre municipi trenca la mitjana de la comarca on l'atur registrat ha augmentat en 359 persones. Al Vallès Occidental, la taxa d'atur ha crescut 11 dècimes durant l'últim mes fins arribar al 8,48 per cent de la població activa. D'aquesta forma, es converteix en la segona comarca amb una taxa de desocupats més alta de tot Catalunya.

Més d'un 80 per cent dels contractes que s'han fet a la comarca són temporals. Per sexes, les dones continuen sent les més afectades per la desocupació, i 3 de cada 5 aturats són dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.